Dziękujemy wszystkim uczestnikom warsztatów  w dniu 21 lutego 2024r. z pieczenia pizzy z Alberto Amati za niezapomniane chwile spędzone razem!

Dzięki przepisowi Alberto, każdy z Was miał okazję stworzyć autentyczne ciasto do pizzy neapolitańskiej, krok po kroku, co z pewnością zapewni niezapomniane doznania smakowe podczas tworzenia jej w domowym zakątku .

Podczas warsztatów dzieci mogły nie tylko uczestniczyć w procesie tworzenia ciasta, ale także nauczyć się, jakie składniki są niezbędne do stworzenia idealnej pizzy, jak właściwie wyrobić ciasto oraz jak dbać o to, aby wypiek był perfekcyjny - od początku do końca.

Po zakończeniu pracy w kuchni przyszedł czas na najsmaczniejszy moment - degustację! Widząc uśmiechy i zachwyty na Waszych twarzach, wiemy, że smak tej wyjątkowej pizzy spełnił Wasze oczekiwania.

Dziękujemy Alberto Amati oraz p. Ani za dzielenie się swoją wiedzą i pasją z nami, dzięki czemu każdy z uczestników mógł poczuć się jak prawdziwy mistrz pizzy!



Galeria zdjęć: