Kulinarne warsztaty w ferie.
Dziękujemy wszystkim uczestnikom warsztatów w dniu 21 lutego 2024r. z pieczenia pizzy z Alberto Amati za niezapomniane chwile spędzone razem!
Dzięki przepisowi Alberto, każdy z Was miał okazję stworzyć autentyczne ciasto do pizzy neapolitańskiej, krok po kroku, co z pewnością zapewni niezapomniane doznania smakowe podczas tworzenia jej w domowym zakątku .
Podczas warsztatów dzieci mogły nie tylko uczestniczyć w procesie tworzenia ciasta, ale także nauczyć się, jakie składniki są niezbędne do stworzenia idealnej pizzy, jak właściwie wyrobić ciasto oraz jak dbać o to, aby wypiek był perfekcyjny - od początku do końca.
Po zakończeniu pracy w kuchni przyszedł czas na najsmaczniejszy moment - degustację! Widząc uśmiechy i zachwyty na Waszych twarzach, wiemy, że smak tej wyjątkowej pizzy spełnił Wasze oczekiwania.
Dziękujemy Alberto Amati oraz p. Ani za dzielenie się swoją wiedzą i pasją z nami, dzięki czemu każdy z uczestników mógł poczuć się jak prawdziwy mistrz pizzy!